Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Watermassagesystemen

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Watermassage-systemen kopen van Xenz (Beterbad)

De watermassage-systeem van Beter bad/Xenz is een verrijking voor in uw badkamer. Een heerlijk ontspannen massagebad na een drukke dag, wie heeft daar geen zin in. Het hoofd helemaal leegmaken om zo weer voldoende energie te krijgen. De mooie whirlpool-massagesystemen van Beter bad/Xenz bieden u deze mogelijkheden. Bij hydromassage wordt er gebruik gemaakt van water, al dan niet gecombineerd met lucht. De werking van hydromassage komt tot stand door de warmte van het water en het effect dat water heeft op uw lichaam, de zogenoemde gewichtloosheid. Dan is er natuurlijk nog de massagekracht die de jets uitoefenen op uw lichaam. Er zijn verschillende whirlpool massagesystemen bij Mica-sanitair.nl verkrijgbaar, waarvan er zeker iets bij zit wat naar uw wens is.

Diverse watermassage-systemen van uitstekende kwaliteit

Er zijn verschillende soorten massage-systemen verkrijgbaar bij Mica-sanitair.nl. Zo zijn er watermassage-systemen op basis van alleen water en er zijn watermassage-systemen op basis van water in combinatie met lucht. De hydromassage-systemen zijn uitgerust met diverse functies. Er zijn massagesystemen die voorzien zijn van basisfuncties, dit zijn de basismodellen. Vervolgens zijn er watermassage-systemen met uitgebreidere en luxere functies. Naar gelang uw wensen kiest u een whirlpool massagesysteem die daaraan voldoet. Functies die een massage-systeem hebben zijn onder andere: verstelbare waterjets, voet- en rugjets, pulsatorfunctie, intervalfunctie, elektronische luchtbijmenging, automatische programmeerfunctie, droogloopbeveiliging etc. Het interieur van het bad kan qua vorm wat verschillen. Ronde vormen of vierkante vormen: de keus is aan u, wat u het prettigst vindt.

Mica-sanitair.nl, specialist op het gebied van baden

U bent op zoek naar een watermassage-systeem. De vraag is dan misschien ‘welke past het best bij mij?’. U heeft vast al wat vooronderzoek gedaan, maar dan nog kunnen er talloze vragen onbeantwoord zijn. Dan bent u bij Mica-sanitair.nl precies op het juiste adres. Wij kunnen u van deskundig en professioneel advies voorzien. Wij willen namelijk graag dat u tevreden bent met uw aankoop en met onze service. Neemt u daarom vandaag nog vrijblijvend contact op met ons voor een afspraak, want uw lichaam heeft zeker baat bij een van onze prachtige watermassage-systemen. Naast onze watermassage-systemen vindt u nog meer baden in ons assortiment. Zo hebben we diverse ligbaden en vrijstaande baden waar u heerlijk in kunt ontspannen. Bekijk ons uitgebreide aanbod baden en we hopen u graag snel te mogen begroeten in onze showroom!