Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Luchtmassagesystemen

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Luchtmassagesystemen van topkwaliteit | Mica Sanitair

Een whirlpool met een luchtmassagesysteem is een prettige aanvulling voor in uw badkamer. U pakt heel eenvoudig een ontspanmoment in uw eigen huis na een dag hard werken. Heerlijk genieten van alle mogelijkheden die een luchtmassagesysteem te bieden heeft. De kracht die de luchtjets uitoefenen op uw lichaam zorgen ervoor dat uw lichaam een massage krijgt en u zich maximaal kunt ontspannen. Dit komt doordat de lucht samen met de masserende werking van het water door het combisysteem wordt samengevoegd. U voelt zich als herboren en krijgt vernieuwde energie.

Op zoek naar een heerlijke whirlpool met een luchtmassagesysteem? Dan bent u bij Mica Sanitair aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse luchtmassagesystemen van hoogwaardige kwaliteit. Door deze systemen kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. De luchtmassagesystemen zijn eenvoudig online te bestellen en dat tegen de scherpste prijzen!

Welk luchtmassagesysteem kiest u?

De Xenz whirlpools zijn voorzien van een luchtmassagesysteem. Bij Mica Sanitair is er keuze uit whirlpools met 12 of 24 luchtjets. Deze luchtjets kunnen naar wens traploos harder of zachter worden gezet. Verder zijn deze luchtjets voorzien van een intervalfunctie. De bediening is mooi klein en vlak en is uitgerust met tiptoetsen, zodat u heel eenvoudig de gewenste functies kunt beheren. Afhankelijk van het type whirlpool dat u kiest, bevat de whirlpool nog een aantal functies zoals: droogloopbeveiliging, 2 standen nablaasfunctie, fluisterstille luchtpomp, automatische programmafunctie en automatische nablaasfunctie. De zichtdelen van de whirlpool zijn zowel als Inox als chroom verkrijgbaar en de posities hiervan zijn naar eigen wens in te vullen. Verder worden de whirlpools geleverd met badafvoer- en overloopcombinatie.

Uitstekende service en advies op maat

Bij het aanschaffen van een luchtmassagesysteem gaat u niet over één nacht ijs. Het is ook belangrijk dat u op een rijtje zet waar u precies naar op zoek bent en dat u zich vooraf goed inleest. Uiteraard willen wij van Mica Sanitair u hierbij graag ondersteunen en samen met u uw wensen doornemen om vervolgens tot een oplossing te komen. U bent bij ons aan het juiste adres en u bent dan ook verzekerd van vakkundig en gespecialiseerd advies. Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak en laat u informeren en inspireren door ons deskundig team. Ook kunt u contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of een mail te sturen. Graag hopen wij u binnenkort te mogen ontmoeten.