Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Lucht- en watersystemen

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz lucht- en watersystemen | Mica Sanitair

Een whirlpool met een lucht- en watersysteem is de meest luxe uitvoering qua whirlpoolsystemen voor in uw badkamer. Heerlijk helemaal ontspannen en dat gewoon in uw eigen huis. Op elk moment van de dag kunt u hier terecht, na een vermoeiende dag of na een nachtdienst, het kan gewoon! Volledig tot rust komen en genieten van alle mogelijkheden die een lucht- en watersysteem u te bieden heeft. De kracht die de water- en luchtjets uitoefenen op uw lichaam zorgen ervoor dat u zich helemaal kunt ontspannen. Deze ontspannen massage samen met het gevoel alsof u gewichtsloos bent, zorgen ervoor dat u nieuwe energie krijgt en zich weer als herboren voelt. Het combinatiesysteem zorgt ervoor dat de lucht samen met de masserende werking van het water wordt samengevoegd. De massage heeft een gunstige uitwerking op uw spieren, lymfesysteem, afvoer van afvalstoffen, bloedsomloop etc., en is dus nog eens gezond ook.

Diverse whirlpools met lucht- en watersystemen

Mica Sanitair beschikt over een ruim assortiment lucht- en watersystemen. De lucht- en watersystemen zijn er in verschillende varianten met diverse functies. Zo zijn er lucht- en watersystemen die meer of minder functies hebben, dit is afhankelijk van het type. Een aantal van deze functies zijn: 4 tot 6 (verstelbare) waterjets, 12 luchtjets, mini waterjets, pulsatorfunctie, intervalfunctie, elektronische luchtbijmenging, traploos harder en zachter, nablaasfunctie etc. De zichtdelen van deze whirlpoolsystemen zijn in zowel chroom als Inox (geborsteld staal) verkrijgbaar. Eveneens zijn de posities van deze zichtdelen naar wens in te vullen. Het bedieningspaneel is minimalistisch en voorzien van tiptoetsen. De whirlpools worden geleverd met badafvoer- en overloopcombinatie.

Een snelle levering en uitstekende service

Bent u op zoek naar een whirlpool met een lucht- en watersysteem? Dan bent u bij Mica Sanitair aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod whirlpools voor een heerlijk ontspannen moment in de badkamer. Naast de lucht- en watersystemen hebben we ook diverse buitenspa’s en whirlpools met watermassagesystemen. Het is meestal wel een zorgvuldig en tijdrovend karwei om één en ander uit te zoeken, voordat u tot een beslissing komt. Wij willen u graag ontzorgen. Kom daarom geheel vrijblijvend met al uw vragen en wensen bij ons. Met onze expertise willen wij u graag helpen, zodat u geheel tevreden en overtuigd uw keuze kunt maken. We hopen u graag binnenkort te mogen begroeten.