Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Whirlpoolsystemen

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Whirlpoolsystemen van topkwaliteit | Mica Sanitair

Een whirlpool is een luxe uitgevoerd bad. Een whirlpool wordt dan ook wel een relaxbad of bubbelbad genoemd. Bij een whirlpool zijn in de binnenranden en/of op de bodem van het bad kleine spuitmondjes gemonteerd. Hierdoor wordt er tijdens het baden warme lucht en/of water in het bad gespoten. De water- en luchtstralen hebben een weldadig masserend effect op uw lichaam. Het is de ideale manier om volop van uw badbeurt te genieten. Bij Mica Sanitair beschikken we over een uitgebreid aanbod whirlpoolsystemen. Door de verschillende modellen is er voor iedere badkamer een passende whirlpool om heerlijk te kunnen genieten en te relaxen.

Een whirlpool die uw lichaam masseert

Bent u op zoek naar een whirlpool waarin u heerlijk kunt ontspannen? Dan bent u bij Mica Sanitair aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten whirlpoolsystemen, allemaal van een uitstekende kwaliteit. De whirlpools zijn te verkrijgen in diverse vormen en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor whirlpool met een ronde of vierkante afwerking. Het is maart net wat u mooier vindt en wat in uw badkamer past. Bij het ene bubbelbad zitten er alleen luchtjets op de boden en bij de ander zitten deze ook aan de zijkant van het bad. Kies voor een watermassagesysteem, een lucht- en watersysteem of aanvullende toevoeging luchtmassagesystemen. Genoeg mogelijkheden dus!

De luchtjets hebben in zekere zin een masserend effect. De huid ontspant zich als de bubbels langs het lichaam naar boven glijden. De waterjets daarentegen geven druk op het lichaam, waardoor de spieren zich gaan ontspannen. Zodoende hebben deze waterjets een heerlijk masserend effect op uw lichaam. Waterjets, luchtjets of een combinatie van bieden, het is goed voor uw gezondheid. Het stimuleert de bloedsomloop en maakt vastzittende spieren los. Eveneens heeft het een goede uitwerking als u stress heeft. Een whirlpool zorgt ook voor het herstel van geest en lichaam. Heeft u specifieke vragen of advies nodig over welk whirlpoolsysteem het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!    

Diverse whirlpoolsystemen en andere baden

Wilt u een whirlpool aanschaffen, dan moet u met de volgende punten rekening houden. Waar wilt u de whirlpool hebben staan, buiten of in uw badkamer? Het is belangrijk dat u genoeg ruimte heeft om de whirlpool te kunnen plaatsen. Wilt u liever alleen of met meerdere personen van de whirlpool gaan genieten? Dis is belangrijk om mee te wegen in de keuze voor uw whirlpool.

Bekijk ons ruime whirlpoolassortiment op onze site als u zich nader wilt oriënteren. Wilt u meer informatie over onze whirlpoolsystemen, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Naast onze whirlpools beschikken wij ook over diverse andere baden. Zo heeft Mica Sanitair ook een ruim assortiment vrijstaande baden en ligbaden. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor diverse badkameraccessoires van de beste kwaliteit.