Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Filteren op

Kleur

Kleur

Serie

Serie

Glijstangen

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz glijstangen kopen | Mica Sanitair

Een glijstang met handdouche is een ideale aanvulling voor in uw badkamer. In de douche, maar ook voor boven het ligbad kunt u een glijstang plaatsen. Uw handdouche hangt zodoende altijd op uw ideale hoogte. Als u zich even snel wilt opfrissen en niet uw haren wilt wassen dan is een glijstang met handdouche de perfecte oplossing. De glijstangen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen bij Mica Sanitair, passend bij de stijl van uw badkamer. De glijstang is tegenwoordig een fraaie blikvanger geworden, zodat ook de glijstang uw badkamer naar een hoger level brengt.

Diverse soorten glijstangen van topkwaliteit

Glijstangen van Xenz zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze zijn te vinden in de webshop van Mica Sanitair. Er zijn glijstangen met een verstelbare- en een niet verstelbare handdouche. Een verstelbare handdouche is natuurlijk ideaal als er meerdere mensen, bijvoorbeeld volwassenen en kinderen, gebruik maken van de douche. De in hoogte verstelbare handdouche hangt dan voor iedereen op de juiste hoogte. Ook is de glijstang verkrijgbaar in verschillende lengtes. De lengtes variëren van 63 cm tot 90 cm. Verder zijn de glijstangen te verkrijgen in een ronde vorm, een vierkante vorm of een nostalgische vorm. De glijstangen zijn uitgevoerd in chroom of geborsteld staal. De glijstangen zijn eenvoudig te monteren en dat is wel zo prettig. Ook zijn de glijstangen eenvoudig online te bestellen en dat tegen de scherpste prijzen.

Glijstang en kraan combineren en bestellen

 Het is praktisch als u zich eerst oriënteert op wat u belangrijk vindt, voordat u een glijstang aanschaft. Wilt u een glijstang met verstelbare of een niet verstelbare handdouche? Is de lengte van de glijstang van belang voor u? Vindt u het belangrijk welke vorm de glijstang heeft? Allemaal zaken om rekening mee te houden voordat u een glijstang koopt bij Mica Sanitair. Ook kunt u ervoor kiezen om de kraan en glijstang met elkaar te combineren, zo bent u direct klaar. Dan kunt u natuurlijk ook altijd nog met uw vragen bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij werken met uitsluitend deskundig personeel, omdat wij er veel waarde aan hechten dat u een tevreden klant wordt. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.