Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Filteren op

Serie

Serie

Douchekranen

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz douchekranen kopen | Mica-Sanitair.nl

Douchekranen zijn kranen die toegepast worden in douches. Op deze kranen is meestal een doucheslang bevestigd waarop vervolgens een douchekop is gemonteerd. Ook zijn er inbouwdouchekranen verkrijgbaar. Bij dit soort kranen zit de stang van de watertoevoer naar de douchekop weggewerkt in de muur. Bij het vinden van de juiste douchekraan spelen kwaliteit, prijs en bedieningsgemak een belangrijke rol. Het is daarom dan ook verstandig om u goed te laten informeren voordat u een douchekraan aanschaft. Bij Mica-Sanitair.nl kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod douchekranen die eenvoudig online te bestellen zijn. Door de juiste informatie bij iedere douchekraan, kunt u gemakkelijk de juiste kraan vinden voor in uw douche.

Welke douchekranen zijn er en welke kies ik?

De douchekranen in het assortiment van Mica-Sanitair.nl zijn van het merk Xenz. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs. De Xenz douchekranen zijn thermostatische douchekranen al dan niet voorzien van een ‘safe touch’. Safe touch wil zeggen dat het kraanoppervlak niet warmer wordt dan de ingestelde temperatuur van het water. Eveneens is er in ons assortiment een inbouwdouchekraan verkrijgbaar. Alles is mooi strak afgewerkt achter een klein paneeltje met twee knoppen. De douchekranen zijn uitgevoerd in chroom. Er zijn vierkante douchekranen verkrijgbaar voor de moderne badkamer en ronde douchekranen voor een meer tijdloos design.

Diverse kranen online bestellen

Het is verstandig dat u zich goed verdiept in welke douchekraan u aanschaft. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van douchen. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide moderne douchecabines met massageknoppen en regendouches. Het is  belangrijk dat uw douchekraan dan voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden. Wij kunnen u hierover uitgebreid adviseren. Uw wensen staan centraal in dit alles, wat u voor ogen hebt is belangrijk voor ons. We passen ons advies hierop aan, zodat het helemaal naar uw wens verloopt. Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Of als u zichzelf al verdiept hebt in douchekranen, kunt u uw bestelling alvast plaatsen. Wij zorgen dan dat het zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd wordt.