Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Filteren op

Kleur

Kleur

Serie

Serie

Type

Type

Douchegarnituur

Er zijn 37 producten.

Item 1-36 van 37 in totaal item(s)

Actieve filters

Douchegarnituur online kopen | Mica Sanitair

Onder het douchegarnituur van Mica Sanitair vallen omstelkranen, losse inbouwkranen en hoofddouches. Het uitzoeken van douchegarnituur voor uw badkamer kan best nog wel wat tijd vergen. U wilt graag de beste keuze maken, want er wordt meestal vele jaren gebruik van gemaakt en dan wilt u het ook direct goed doen. U let op de functionaliteit en het uiterlijk en die zijn er in vele verschillende vormen en maten. Een inbouwkraan of omstelkraan wordt netjes in een muur afgewerkt. Hoofddouches zijn ook als inbouwvariant verkrijgbaar. U kiest waar uw persoonlijke voorkeuren naar uitgaan, zowel wat betreft het uiterlijk als de werkzaamheid.

Uitgebreid assortiment douchegarnituur van Xenz

De Xenz inbouwkranen zijn 2-wegs thermostaatkranen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De vorm van de wandplaat en de knoppen van de inbouwkranen variëren. De wandplaten zijn uitgevoerd in ronde en vierkante vormen. De knoppen van de inbouwkranen zijn ook rond of vierkant van vorm. Xenz inbouwkranen zijn er in de volgende series: Aragon, Cinca, Duero, Ebro en RVS 316. Alle inbouwkranen zijn uitgevoerd in chroom of geborsteld staal. De omstelkranen zijn 1-greeps en uitgevoerd in geborsteld staal.

De Xenz hoofddouches zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De hoofddouches zijn leverbaar in rechthoekige, vierkante en ronde vormen. De afmetingen van de ronde hoofddouches variëren van Ø 15 cm tot Ø 40 cm. De afmetingen van de vierkante hoofddouches variëren van 18 x 18 cm tot 36 x 36 cm. De rechthoekige hoofddouches zijn inbouwdouches en zijn, afhankelijk van het type, voorzien van een watervalfunctie. De afmetingen hiervan variëren in lengte van 17 cm tot 60 cm en in breedte van 9 cm tot 25,1 cm. De hoofddouches zijn uitgevoerd in chroom en geborsteld staal en zijn verkrijgbaar in de series Pure en RVS 316.

Juiste kranen en douchegarnituur bestellen

Zoals u ziet is er veel keuze aan inbouwkranen en hoofddouches. Hier is het wel belangrijk dat u zich voor de aanschaf goed inleest en dat u een duidelijk beeld hebt wat de beste keuze is voor uw badkamer. Bij Mica Sanitair hebben we dagelijks te maken met alles wat met badkamers te maken heeft. Hierdoor hebben wij ruime ervaring en deskundigheid opgebouwd. Wij willen deze deskundigheid graag met u delen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en al uw vragen aan ons voorleggen. U bent dan verzekerd van een professioneel en persoonlijk advies.