Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Kranen

Er zijn 165 producten.

Item 1-36 van 165 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz kranen van topkwaliteit kopen | Mica Sanitair

Kranen zijn onmisbaar en hun designs hebben de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen. Naast het design van kranen, is ook de techniek die bij de kranen van toepassing is steeds beter geworden. De kranen van Xenz zijn niet alleen fraai en bijzonder, ze zijn ook waterbesparend. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn de Xenz kranen de concurrentie voor en is de kwaliteit uitstekend. Bij Mica Sanitair vindt u verschillende kranen van dit topmerk. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod, u vindt bij ons dan ook altijd een kraan die bij u en uw badkamer past.

Kranen voor uw badkamer, douche of in de toiletruimte

Bent u op zoek naar een regendouche? Of krijgt u een compleet nieuwe badkamer en wilt u uw badkamerkranen van dezelfde stijl hebben. Kies dan voor de prachtige design kranen van Xenz, zowel voor uw fonteintje, uw kraan bij het bad, uw douchekraan of uw wastafelkraan. Bij Mica Sanitair vindt u al deze verschillende kranen en dat tegen zeer scherpe prijzen. De kranen van Xenz zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Zo kunnen wij u garanderen dat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige badkamer met de mooiste en meest efficiënte kranen.

Xenz was eerder bekend als Beterbad. Deze naam klinkt u vast en zeker bekend in de oren. Xenz zorgt voor een moderne en vernieuwde uitstraling met de kwaliteit van Beterbad. Zij doen de productie helemaal zelf. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan bij hen hoog in het vaandel. Zij produceren niet alleen kranen voor de badkamer, maar ook baden, douchebakken, whirlpools en bubbelbaden.

Diverse varianten Xenz kranen en andere sanitair producten

Xenz kranen heeft zich gericht op het leveren van een volledig exclusief assortiment met uitsluitend A-merken van kwalitatief en zeer hoogwaardige kranen en douchekoppen. De enorme hoeveelheid soorten kranen hebben we opgesplitst in rubrieken zoals regendouches, wastafelkranen, badkranen, fonteinkranen en glijstangen. Het bijzondere van de Xenz kranencollectie is dat het echte blikvangers zijn door hun mooie design. Alle accessoires zijn op elkaar afgestemd zodat het heel goed bij elkaar past. Naast kranen kunt u bij ons ook terecht voor andere sanitair producten. Hierbij kunt u denken aan baden, douchebakken en whirlpools. Heeft u nog vragen of wenst u advies? Wij helpen u graag!