Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Mariana

Er zijn 735 producten.

Item 1-36 van 735 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Mariana douchebakken kopen: douchebakken met allure

Een Beterbad Mariana douchebak straalt pure klasse uit. Het is een sterke doucheback uit hoogwaardig materiaal. De afvoer van de douchebak Mariana zit mooi in het midden, wat een prachtig symmetrisch beeld geeft en uw douche nog groter laat lijken. De eenvoudige maar toch stijvolle vormgeving van de Mariana douchebak past bij elke stijl van interieur.

De perfecte douchebak voor uw badkamer

Het is niet altijd eenvoudig om dé ideale douchebak te vinden. Afmetingen, design en kleuren zijn heel belangrijk om de juiste sfeer te creëren in uw badkamer. Deze Xenz Mariana douchebak is uiterst geschikt om bijna op maat uw badkamer samen te stellen. Zo is deze douchebak van Beterbad Mariana te verkrijgen in talloze afmetingen en u kunt kiezen tussen een vierkant of rechthoekig model. De afmetingen gaan maar liefst van 80 x 75cm tot en met 180 x 90cm, met daartussen nog heel wat mogelijkheden. Zo kiest u makkelijk die douchebak van Beterbad Mariana die perfect past. Op die manier heeft u geen onnodige lege vlakken tussen bijvoorbeeld de muur en uw douche. En wat denkt u van de vele mooie kleuren waarin deze douchebak van Beterbad Mariana is uitgevoerd? Word uw eigen binnenhuisarchitect en pas de douchebak mooi in in het volledige plaatje van uw badkamer.

Stijl en service gaan hand in hand

Bij Mica-Sanitair.nl combineren wij stijl en service. Eens u uw keuze heeft gemaakt, kunt u eenvoudig via internet bestellen. Betalen kan bijvoorbeeld met Paypal of Ideal of gewoon met een bankoverschrijving. De levering gebeurt op de dag dat u het wenst. Bestellingen vanaf 100 Euro worden gratis uitgevoerd. En wij bieden super garanties. Uw douchebak is trouwens van heel hoge kwaliteit en gaat heel wat jaren mee. Wilt u met uw douchebak van Beterbad Mariana nog andere elementen combineren? Denk aan toilet, bad of wastafel. Of heeft u bijvoorbeeld badmeubels, accessoires, spiegel of radiatoren nodig? Neem gerust een kijkje op onze website. Met een paar muisklikken vindt u al deze producten. Ontwerp op uw eigen tempo en van thuis uit uw nieuwe badkamer. Wij staan graag tot uw dienst.