Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Filteren op

Kleur

Kleur

Lengte (cm)

Lengte (cm)

Breedte (cm)

Breedte (cm)

Kwartronde douchebakken

Er zijn 60 producten.

Item 1-36 van 60 in totaal item(s)

Actieve filters

Kwartronde douchebakken

Een kwartronde douchebak wordt meestal aangeschaft in combinatie met een kwartronde douchecabine. De douchebak sluit perfect aan op de douchecabine. Zodoende kunt u ongestoord genieten van uw douchebeurt. Al het water blijft keurig binnen de cabine en wordt opgevangen in de douchebak, waarna het water via de afvoer wegvloeit. De kwartronde douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prachtige moderne, trendy kleuren. Voor iedere badkamer is er een passende douchebak verkrijgbaar in de kleur die past bij uw interieurstijl.

Welke kwartronde douchebakken zijn er?

De vorm van de kwartronde douchebak is voor iedere douchebak gelijk. De afmetingen verschillen en variëren wat lengte betreft van 80 cm tot 100 cm. De breedte van de douchebakken varieert ook van 80 cm tot 100 cm. Verder hebben alle douchebakken een hoogte van 4 cm. De douchebakken zijn gemaakt van acryl. Dit materiaal heeft een glad en poriënvrij oppervlak. Hierdoor kunnen zeep- en vuilresten zich niet hechten aan de douchebak. De douchebak is daarom eenvoudig te reinigen. De kwartronde douchebakken zijn in alle afmetingen verkrijgbaar in de volgende kleuren: Wit Glans, Edelweiss Mat, Crème Mat, Cement Mat, Klei Mat, Antraciet Mat, Ebony Mat, Pergamon Glans, Manhatten Glans en Bahama Glans. Voor iedere badkamerstijl is er een passende douchebak. Dit geldt voor zowel één van de tien trendy kleuren, als de afmeting. U kunt vast en zeker een keuze maken uit ons assortiment. 

Welke douchebak kiest u?

Afhankelijk van de grootte van uw badkamer of uw wensen bepaalt u welke afmeting u wilt. Wij kunnen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Soms past de iets royale douchebak toch wel in uw badkamer. Dit komt het douchegenot wel weer ten goede, want u heeft meer bewegingsruimte. Vertel ons uw wensen, dan gaan wij op zoek naar de perfecte oplossing. Wat de kleuren van de kwartronde douchebakken betreft is er voor iedere smaak een passende douchebak. Is uw interesse gewekt? Bel vrijblijvend voor een afspraak voor een uitgebreid advies. Wij zien u graag binnenkort in onze showroom, zodat u met eigen ogen kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn.