Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.141,59 Prijs € 4.365,64

Filteren op

Kleur

Kleur

Lengte (cm)

Lengte (cm)

Breedte (cm)

Breedte (cm)

Diepe douchebakken

Er zijn 70 producten.

Item 1-36 van 70 in totaal item(s)

Actieve filters

Diepe douchebakken | Mica-Sanitair.nl

Een diepe douchebak heeft een hogere binnenrand. Dit is iets anders dan een hoge douchebak. Hoewel deze er aan de buitenkant misschien wel hetzelfde uitzien, hoeft een hoge douchebak geen hoge binnenrand te hebben. Dit kan weleens voor wat verwarring zorgen. Bij een diepe douchebak zal het water niet snel over de rand lopen. Ook oogt een diepe douchebak degelijk en robuust. Een diepe douchebak heeft vanzelfsprekend een hogere opstap. Afhankelijk van wat uw wensen zijn wat afmeting en stijl betreft, kunnen wij de perfecte doucheplek voor u realiseren.

Welke soorten diepe douchebakken zijn er?

De diepe douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Er zijn vierkante diepe douchebakken en rechthoekige diepe douchebakken. De afmetingen van de vierkante douchebakken variëren van 80 cm tot 100 cm. De afmetingen van de rechthoekige diepe douchebakken variëren in de lengte van 90 cm tot 120 cm en de breedte varieert van 70 cm tot 80 cm. Al de douchebakken van verschillend formaat zijn verkrijgbaar in diverse moderne, trendy kleuren. De kleuren zijn: Wit Glans, Edelweiss Mat, Crème Mat, Cement Mat, Klei Mat, Antraciet Mat, Ebony Mat, Pergamon Glans en Bahama Glans. Verder zijn alle diepe douchebakken vervaardigd van acryl. Dit materiaal heeft een poriënvrij en glad oppervlak, waardoor zeep- en vuilresten geen kans hebben om zich vast te hechten. Het vergt dan ook weinig onderhoud om de douchebak goed schoon te houden.

Welke douchebak kiest u?

Er is keuze uit een rechthoekige diepe douchebak of vierkante diepe douchebak. Wat past het beste in uw badkamer? Heeft u een ruime of een kleine badkamer? Misschien wilt u naast een aparte doucheplek ook nog wel een ligbad. Door de juiste afmetingen op te meten kunnen wij een goed beeld krijgen van wat mogelijk is. En er is veel mogelijk, omdat er veel variatie is qua afmeting en kleur. Er is voor iedere interieurstijl een passende douchebak. Vertel ons uw wensen, dan gaan wij de uitdaging aan om dat te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, dan kunt u het één en ander zelf komen bekijken. Of misschien heeft u wel al een keuze kunnen maken, dan kunt u direct uw bestelling doorgeven.