Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Hoek

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Charley Hoek vrijstaand bad kopen: de allure van een vrijstaand bad

Misschien heeft u niet zo'n ruime badkamer maar wilt u toch de uitstraling van een vrijstaand bad? Dan kiest u voor het Xenz Charly hoek bad. Het Beterbad Charley hoek is een ruim bad waar u ook met z'n tweeën kunt van genieten. De overloop en afvoer zitten immers in het midden van het bad. Dit bad heeft strakke vormen maar brengt toch een grote gezelligheid in uw badkamer. Door het Beterbad Charley hoek krijgt u een groot ruimtegevoel. Het past in elke omgeving, of u nu een klassieke, moderne, vintage of industriële woning heeft.

Kies voor een hoekbad en bespaar ruimte

Bij dit Beterbad Charley hoek kunt u kiezen voor een linkse of rechtse uitlijning. Zo kunt u dit bad perfect in uw badkamer inwerken. Dit bad is 1.80m lang en 80cm breed, maar neemt slechts een beperkte plaats in in uw badkamer. U bespaart veel plaats door voor dit bad te kiezen. Het Beterbad Charley hoek is in verschillende kleuren te verkrijgen. U kiest bijvoorbeeld voor strak wit of u gaat voor een felle kleur? Groen, rood, blauw of zwart: het behoort tot de mogelijkheden. Of hebt u al eens gedacht om dit prachtige bad in twee kleuren te kiezen: zwart aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. Dit is heel trendy en straalt pure luxe uit.

Mica-Sanitair.nl voor een volledige inrichting

U kunt bij ons niet alleen een bad vinden, maar ook voor uw douche, wastafel en toilet hebben wij een zeer uitgebreid gamma. Als u toe bent aan een nieuwe badkamer, dan hebt u gegarandeerd ook nog ander materiaal nodig. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren, spiegels, kranen en douchekoppen. En wij hebben ook allerlei accessoires. U plaatst uw bestelling online. U heeft nog even bedenktijd, zelfs als uw bestelling al geplaatst is. Zolang uw bad nog niet naar u is toegestuurd, kunt u uw order nog wijzigen. De betaling gebeurt eenvoudig via uw bank of via bijvoorbeeld PayPal of Ideal. Uw bestelling wordt geleverd wanneer u dit wilt, en dit gratis vanaf 100 Euro. Als u kiest voor Mica-Sanitair.nl, dan kiest u voor service en kwaliteit.