Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Rens

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Rens bad kopen: Kies voor elegant en stevig tegelijk

Dit bad Rens springt onmiddellijk in het oog door zijn eenvoudige lijnen. Het is een pure uitvoering die toch een krachtige uitstraling heeft. Het Beterbad Rens is een vrijstaand bad met een zeer klassevolle look. Door zijn eenvoud past het in elke badkamer. Of u nu een landelijke, industriële, moderne, klassieke of vintage woning heeft, met dit Xenz Rens bad creëert u de sfeer van een prachtige relaxruimte.

Groot, groter, grootst of juist een prachtig Rens bad

Dit is een ruim bad waarin u zichzelf kunt verwennen. Het is verkrijgbaar in twee afmetingen. Kiest u voor 155 x 75 x 60 of gaat u eerder voor de afmetingen 190 x 90 x 60? Het bad is vrij diep zodat u lekker in het water kunt wegzinken. Naast de afmetingen kiest u zelf de kleur die het beste bij u en uw woninginrichting past. U kunt onder meer kiezen voor de prachtige kleuren donker blauw, Racing groen, Burgundy rood of Edelweis. Zo stemt u makkelijk uw bad af op uw meubelen en accessoires in uw badkamer. Dit bad Rens is ook te verkrijgen in een aparte uitvoering van zwart aan de buitenkant met wit aan de binnenkant. Dit laatste is een echt pronkstuk in uw badkamer.

Mica-Sanitair.nl voor extra service

Uw bad Xenz Rens wordt snel geleverd nadat u uw bestelling heeft doorgegeven. Toch kunt u uw bestelling nog altijd wijzigen zolang uw bad nog niet naar u is opgestuurd. Dit geeft u extra flexibiliteit voor de installatie van uw badkamer. Een ander groot voordeel dat u bij ons heeft is dat u hier écht alle benodigdheden voor de badkamer vindt. Zoekt u ook een douchebak die u met uw mooie bad Rens wilt combineren? Dacht u ook aan radiatoren, kranen, verbindingsstukken, badkamermeubels, wastafel of toilet? Of zoekt u diverse leuke accessoires: handdoekenhouder, hoofdkussentje of badplank bijvoorbeeld? Kijkt u gerust eens rond op onze website want ook dit hebben wij in ons gamma. Vanaf 100 Euro is uw levering gratis. U betaalt eenvoudig via een overschrijving van de bank, via Paypal of via Ideal bijvoorbeeld. Zo heeft u weinig zorgen en kunt u zich op het inrichten van uw badkamer focussen.