Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Max

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Max bad kopen: Bad Max maakt uw badkamer helemaal af

Het is en blijft een sieraad voor elke badkamer; een heerlijk ligbad. Zeker als het bad Max betreft, een prachtig vrijstaand bad. Het bad is er in verschillende afmetingen, zoals het ook in diverse kleuren verkrijgbaar is. Bad Max kent een afmeting (diameter) van 162 centimeter en is 62 centimeter diep. Indien gewenst is het bad ‘af te maken’ met diverse accessoires zoals badkranen en een ‘waterval’.

Met afvoer- en overloopcombinaties

Pas als je in een Max bad gelegen hebt, kun je je voorstellen hoe heerlijk dit is. De ronde vorm spreekt aan, de ronde rugleuning biedt het nodige comfort en zo is dit ligbad het stralend middelpunt van elke badkamer. Eenmaal geplaatst kun u nooit meer zonder. Behalve fraai en het wellness-gevoel dat u ervaart als u in bad Max ligt, valt ook het gebruiksgemak op. Kopen betekent dat afvoer- en overloopcombinaties meegeleverd worden. Dat het verfraaien van de badkamer door de aankoop van een ligbad helemaal niet duur hoeft te zijn, bewijst wel Mica-Sanitair.nl. Ligbad Max is voor een scherpe prijs te koop, zoals Mica-Sanitair.nl toch al hét adres is als u op zoek bent naar goedkoop sanitair. Let wel: ondanks de zeer concurrerende prijzen, zijn de aangeboden producten van meer dan uitstekende kwaliteit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Een max Bad staat in elke badkamer. Niet voor niets is dit heerlijke en fraaie ligbad er in diverse kleuren: van racing green tot edelweiss en van bicolor tot zwart. Met een van de vele accessoires maakt u de waterpret helemaal compleet; bijvoorbeeld met de ‘waterval’ inbouw badkraan of andere inbouwkranen. Behalve als ‘waterval’ is dit toebehoren ook te gebruiken als handkraan en word er een slang van 125 centimeter meegeleverd. Op de waterval – in chroom- is een beveiliging – van 38 graden Celsius- ingebouwd.

Kwalitatief uitstekend en modern

Bad Max biedt veel. En schaft u uw ideale ligbad aan bij Tegels en Sanitair Magazijn dan weet u dat u buitengewoon scherp inkoopt en beschikt over een kwalitatief uitstekend en modern bad. Een Max bad biedt meerwaarde en maakt elk bezoek aan de badkamer bijzonder aangenaam.