Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Levi

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Levi bad kopen: een ovaal bad straalt luxe uit

Dit bad Levi is een vrijstaand bad met mooie ovale vormen. Het geeft een stevige indruk omdat het met een groot oppervlak op de vloer staat. Anderzijds heeft het een elegante look met de prachtig gebogen lijnen. Het past bij moderne, stoere, traditionele, Scandinavische en landelijke interieurs. Dit is een bad voor mensen die van luxe en genieten houden.

Ga voor kwaliteit én klasse

Met dit bad Levi kiest u voor kwaliteit. Het is gemaakt uit een zeer hoogwaardig materiaal dat zelden beschadigingen of krassen vertoont. Het bad Levi is ruim doordat de binnenzijden vrij steil naar beneden lopen. Het zit heel comfortabel door de ronde vormen. De afvoer en overloop zit in het midden. Dit geeft aan het bad een extra symmetrische indruk. Kijkt u eens naar de verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Kiest u voor rustige of eerder felle kleuren, of voor een apart zwart bad? Of stelt u zich eens een bad voor in twee kleuren: zwart aan de buitenkant, wit aan de binnenkant. Dit is een echte blikvanger: u kunt hier niet naast kijken. Aan u de keuze welk effect u in uw kamer wilt creëren.

De sterke punten van Mica-Sanitair.nl

Een bad kiezen is niet eenvoudig, dat beseffen wij. Daarom zijn wij ook heel flexibel. Als u bijvoorbeeld, net na uw bestelling, toch nog wilt veranderen, dan kan dit nog. Zolang uw bad nog niet onderweg is naar u, kunnen wij uw bestelling nog altijd wijzigen. Leveringen zijn gratis voor bestellingen vanaf 100 Euro. U kiest zelf wanneer uw bad moet geleverd worden, wij passen ons aan aan uw tijdschema. Ons grote voordeel is dat wij alles in huis hebben voor de installatie van uw badkamer. Niet enkel uw bad, maar ook uw badkamermeubelen, kranen, douchekoppen en accessoires vindt u bij ons. Of denkt u aan een bijhorende douchebak? Deze kunt u in dezelfde stijl als uw bad Levi bij ons vinden. Wij hebben ook alle toebehoren en onderdelen die bij de inrichting van een badkamer komen kijken. Zo hoeft u niet nodeloos vele winkels af te lopen: hier vindt u alles. Maak het uzelf makkelijk en bestel online wat u nodig heeft.