Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Charley

Er zijn 40 producten.

Item 1-36 van 40 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Charley bad kopen: een vrijstaand bad met allure

Als u voor klasse en charme gaat, dan is het bad Xenz Charley gegarandeerd iets voor u. De ronde vormen van het bad Xenz Charley brengen een aangename sfeer in uw badkamer. Het is een hoog bad zodat u goed lekker diep in het water kunt liggen genieten. Door zijn grootte en doordat de afvoer en overloop in het midden geplaatst zijn, kunt u er ook met tweeën van genieten. Het is een bad voor levensgenieters met stijl. Het Xenz Charley bad heeft elegante vormen die tijdloos overkomen. Het past in moderne, klassieke, industriële of vintage woningen.

Kies hét perfecte bad: de Charley

Het bad Charley is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen of u het bad Xenz Charley al dan niet in een hoek plaatst. Plaatst u het in de hoek? Dan is er keuze tussen een linkse en een rechtse uitlijning. U heeft keuze tussen twee afmetingen: 165 x 76 x 58 of 180 x 80 x 60. En bovendien kunt u kiezen uit heel wat kleuren: wit of zwart, of mooie kleuren rood, blauw en groen bijvoorbeeld. Of wat denkt u van een Beterbad Charley met een zwarte buitenkant en een witte binnenkant? Dit geeft écht wel een zeer aparte look aan uw badkamer. Kies naast uw Charley bad ook voor een bijhorende wastafel, toilet, douche en badkamermeubels. Ook dit vindt u allemaal in onze webshop. Met een Xenz Charley bad maakt u van uw badkamer een prachtige ruimte waar u heerlijk kunt relaxen.

Mica-Sanitair.nl voor al uw materiaal

Als u toe bent aan een nieuw bad en u heeft gekozen voor een Xenz Charley bad, dan heeft u waarschijnlijk ook aansluitstukken en kranen nodig. Kijk rustig rond in onze webshop. U vindt er waarachtig alles wat u nodig heeft. Ook radiatoren, spiegels en allerlei accessoires kunt u bij ons vinden. Het is onze bedoeling om een volledig concept aan u aan te bieden. Bestellen doet u online, betalen is eenvoudig: via bank, Paypal of Ideal. Uw goederen worden gratis geleverd voor bestellingen vanaf 100 Euro. Als u voor Mica-Sanitair.nl kiest, kiest u voor service en kwaliteit.