Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Britt

Er zijn 40 producten.

Item 1-36 van 40 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Britt bad kopen: eigentijds stijlvol vrijstaand bad

Dit Bad Britt is een prachtig vrijstaand bad met indrukwekkende lijnen. De ovalen vorm versterkt het cocoon gevoel dat u krijgt in dit mooie Xenz Britt bad. U plaatst dit bad Britt los tegen de muur of het kan ook in het midden van uw badkamer komen te staan. Waar u het ook plaatst, het geeft een rijkelijke indruk.

Kiest u voor wit of voor opvallende kleuren?

Dit bijzondere bad Britt is te verkrijgen in diverse afmetingen. De afvoer en overloop zit in het midden van het bad, wat ook weer de klassevolle uitstraling versterkt. Bovendien kunt u bij dit bad voor verschillende speciale kleuren kiezen. Als u van kleur houdt, is dit hét ideale bad voor u. Denkt u eens aan een bad in Donker Blauw, Burgundy Rood of Racing Groen? Uw bad wordt een echte blikvanger in uw badkamer. Of wat denkt u van een heel speciale uitvoering: de buitenkant zwart en de binnenkant wit? Het is heel apart en het brengt stijl en klasse in uw badkamer. Met dit bad Britt kunt u spelen met kleuren en bepaalde accenten in uw badkamer aanbrengen. Combineer het met uw vloer, muren, plafond, raamdecoratie en accessoires.

Bij Mica-Sanitair.nl krijgt u kwaliteit en service

Dit Beterbad Britt is uit hoogwaardig materiaal vervaardigd. Eens u het in huis heeft, heeft u het voor de rest van uw leven. Wij zien erop toe dat u het bad snel bij u thuis geleverd krijgt. Moest u zich na uw bestelling toch nog bedenken en een ander ontwerp willen, dan kan dit nog altijd zolang uv levering nog niet naar u verstuurd is. Vanaf 100 Euro leveren wij gratis. De manier van betalen kiest u zelf: via de bank, via Ideal of via Paypal bijvoorbeeld. En u krijgt de gangbare fabrieksgaranties. Kijkt u ook eens naar onze andere producten in onze webshop. Wij hebben namelijk alles voor de badkamer: van meubelen en accessoires tot kranen en doucheknoppen. Ook voor uw douchebak, wasbak, toilet radiatoren en wastafels kunt u bij ons terecht. Kijkt u rustig rond in onze webshop. U vindt vast heel wat inspiratie voor uw toekomstige badkamer.