Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Vrijstaande baden

Er zijn 149 producten.

Item 1-36 van 149 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Vrijstaande baden kopen

Het Xenz vrijstaand bad is een sieraad voor uw woning want een vrijstaand bad staat garant voor een luxe uitstraling van uw badkamer. Zeker als u dit combineert met een passende badkraan. Na een intensieve dag op het werk komt u helemaal tot rust in een bad van Xenz.

Alle kleuren en afmetingen van Xenz vrijstaande baden

Er is een hoop te kiezen als u kiest voor de Xenz vrijstaande baden zowel qua kleur als qua afmeting. Een vrijstaand bad van Xenz is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De lengte van dit vrijstaande bad kan variëren van 155 cm tot 2 meter. Met zoveel keus is er altijd een vrijstaand bad dat in uw badkamer past. Ook de breedte en de diepte van de baden zijn verschillend. Het smalste vrijstaande bad is 62 cm en het breedste bad telt maar liefst 95 cm. Met een ondiep bad van 45 cm creëert u een geweldige speelplek voor de kinderen en bespaart u heel wat water. In een dieper bad tot wel 81 cm kunt u heerlijk relaxen onder een flinke laag badschuim.

De baden van Xenz zijn een verantwoorde keus voor uw badkamer. De productie vindt plaats in Nederland, in Ermelo om precies te zijn. Dit staat garant voor prima arbeidsomstandigheden voor alle medewerkers en de kwaliteit is prima omdat dit bedrijf investeert in de meest moderne technieken die voorhanden zijn. Kortom, als u kiest voor een Xenz vrijstaand bad trakteert u zichzelf op een comfortabel bad dat voldoet aan moderne standaarden. En natuurlijk is er altijd een goede maat te vinden die passend is voor uw situatie.

Kies voor het Mica-Sanitair.nl in Meppel

We ontvangen u graag in onze toonzaal, zo kunt u zelf ervaren hoe de mooie Xens vrijstaande baden eruitzien. Wilt u liever online winkelen dan kan dat in onze webwinkel. U zult er slagen voor kwaliteit in baden, kranen en tegels voor zeer lage prijzen. Op deze manier maken we een luxe badkamer voor iedereen bereikbaar.