Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.141,59 Prijs € 4.365,64

Mario

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Mario bad kopen: kies voor pure Solid Surface lijnen

Dit bad Mario heeft zuivere lijnen die sterk overkomen. De buitenkant is symmetrisch en oogt daardoor heel degelijk, de binnenkant is speciaal aangepast aan het lichaam. Het brengt de sfeer van badhuizen en wellness-oorden in uw badkamer. Bovendien is het tijdloos en daarom geschikt voor elke stijl van wooninrichting. Het past perfect bij een moderne woning, maar gaat even goed bij een traditioneel interieur. Dit Mario bad straalt op een eenvoudig manier een grote dosis klasse uit.

Breed en ruim zoals een bad hoort te zijn

Als u wilt genieten van een lekker bad, dan wilt u ook ruim en comfortabel zitten. Dit is nu net wat dit bad Mario u biedt. Het is een diep bad omdat de binnenzijden steil naar beneden hellen. Toch zit het, dankzij de ronde vormen, zeer comfortabel. Kortom: u zakt zalig weg in het water om lekker lang te genieten. Het is een vrijstaand model dat een luxueus cachet geeft aan uw badkamer. Dit bad is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal. Zo kunt u nog heel wat jaren van dit prachtige bad Mario genieten.

Mica-Sanitair.nl zorgt voor uw badkamer

Of u nu enkel uw bad wilt vervangen, of u wilt uw hele badkamer opnieuw installeren, Mica-Sanitair.nl helpt u hierbij. Wij bieden namelijk alles aan voor de badkamer, en dit tot in de kleinste details. Kijkt u maar eens naar ons assortiment: douchebakken, kranen, toiletten, wastafels, doucheknoppen en allerlei accessoires. Ook alle verbindingsstukken en onderdelen kunt u bij ons vinden. Zo hoeft u niet lang te zoeken om snel en makkelijk de zaken te vinden die u nodig heeft. Als u bij ons bestelt, hebt u nog even bedenktijd, zelfs na de bestelling! Als uw bad nog niet naar u is toegestuurd, kunnen wij uw bestelling nog altijd wijzigen. U betaalt eenvoudig via uw bank of via systemen zoals Paypal of Ideal. Uw bad wordt geleverd op de datum en uur dat u dit wenst. Kijk rustig rond op onze website en laat u inspireren. Binnenkort ziet uw badkamer er heel anders uit!