Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Filteren op

Kleur

Kleur

Lengte (cm)

Lengte (cm)

Breedte (cm)

Breedte (cm)

Society Compact

Er zijn 40 producten.

Item 1-36 van 40 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Society Compact bad kopen: ruim bad voor ruimtebesparing

Dit Beterbad Society compact is ideaal voor minder ruime badkamers. De vorm met uitgespaarde hoek maakt dat u veel ruimte bespaart in uw badkamer. Het Beterbad Society compact zit nochtans heel ruim en is zeer comfortabel. Het heeft een vormgeving met rechte lijnen en past daardoor bij heel wat stijlen van wooninrichting. De afvoer en de overloop zijn in het midden geplaatst. Daardoor kunt u er makkelijk met tweeën van genieten.

Beken kleur met een ruimtebesparend bad

Het xenz society compact bad is verkrijgbaar in heel wat prachtige kleuren. Creme, cement, pergamon of ebony: het zijn maar een paar voorbeelden uit het ruime kleurenpalet. Zo kiest u dé kleur die perfect bij uw woning en uw eigen smaak aansluit. Wit gaat goed bij moderne en Scandinavische woningen, pastelkleuren passen uitstekend bij vintage en landelijke badkamers, zwart en ebony gaan perfect bij een industriële woning. Maar u hoeft zich hier niet aan te houden. U kunt evengoed eyecatchers creëren door met contrasten te werken. Met het kiezen van een kleur maakt u een statement en geeft u een eigen karakter aan uw badkamer. Het Beterbad society compact bad is in twee afmetingen te verkrijgen: 170 x 75 x 44 of in de afmetingen 180 x 80 x 44. En het is in een linkse of in een rechtse versie beschikbaar. U past het bad Beterbad society compact aan aan de beschikbare ruimte in uw badkamer.

Laat de installatie van uw badkamer vlot verlopen

Of u nu enkel uw bad wilt vervangen, of u wilt uw volledige badkamer installeren, Sanitair en Tegel Specialist heeft hiervoor alles in huis. Neem een kijkje bij onze douches, toiletten en wastafels. En denkt u ook aan badkamermeubels, spiegels, radiatoren en alle nodige aansluitstukken en onderdelen? Kies nog een paar mooie accessoires en uw badkamer wordt compleet. Bestellingen vanaf 100 Euro krijgt u gratis thuis geleverd, en dit op de dag dat u het wenst. U hoeft niet nodeloos uw tijd te verliezen met allerlei winkels af te lopen. Hier, op de website, vindt u alles in één keer. Betalen doet u via de bank, of via een betaalsysteem zoals Ideal of Paypal. Maak het u makkelijk en bestel gewoon online. Zo heeft u meer tijd over voor de inrichting van uw mooie badkamer.