Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Filteren op

Kleur

Kleur

Serie

Serie

Lengte (cm)

Lengte (cm)

Breedte (cm)

Breedte (cm)

Materiaal

Materiaal

Ruimtebesparende baden

Er zijn 159 producten.

Item 1-36 van 159 in totaal item(s)

Actieve filters

Ruimtebesparend bad kopen | Mica Sanitair

Een ruimtebesparend bad is compacter van formaat dan een standaard ligbad. De vorm kan ook enigszins afwijken van dat van een normaal ligbad. Het bad is niettemin uitstekend geschikt voor een ontspannend bad na een vermoeiende dag. Meestal wordt er voor een ruimtebesparend bad gekozen als de ruimte in een badkamer beperkt is en toch een ligbad gewenst is. Wat de afmeting van uw badkamer ook is, er is altijd wel een oplossing om uw badkamer naar uw wens te realiseren. Bij Mica Sanitair bent u aan het juiste adres voor diverse ruimtebesparende baden. Deze baden zijn van topkwaliteit en kunnen in vrijwel iedere badkamer worden geplaatst.

Welke ruimtebesparende ligbaden zijn er?

Net zoals bij een normaal ligbad is een ruimtebesparend ligbad verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Er is een enorme variatie in merk, afmeting, vorm en kleur. De baden zijn gemaakt van acryl. Acryl heeft veel voordelen. Het materiaal is poriënvrij en glad, zodat vuil geen kans krijgt om zich te hechten aan de wanden. Acryl geleidt niet waardoor het water langer warm blijft.

Zoals hiervoor al genoemd is zijn de ruimtebesparende baden in veel varianten verkrijgbaar. De afmetingen variëren in de lengte van 160 cm. tot 180 cm. De breedte varieert van 75 cm. tot 130 cm. De baden zijn beschikbaar in een ruim aantal moderne kleuren namelijk: Antraciet, Bahama, Cement, Crème, Ebony, Klei, Pergamon en Wit. Er is dus een zeer uitgebreid keuzepalet wat betreft ruimtebesparende baden. Voor elk badkamerinterieur is er een passend bad en dat geldt ook voor de kleinste badkamers.

Een bad wat ruimte bespaard bestellen

Een nieuwe badkamer of een ander bad zijn dingen die u niet zomaar koopt. Daar wordt over nagedacht. U wilt graag een deugdelijk en duurzaam product. Ook wij houden van duurzame en kwalitatief goede producten, daar staan wij van Mica Sanitair voor. Daarom willen wij u ook graag van dienst zijn om u een betrouwbaar en deskundig advies te geven. Samen met u tot de beste oplossing te komen, dat is ons streven. U vindt bij ons naast ruimtebesparende baden ook duobaden, vrijstaande baden en hoekbaden. Misschien heeft u al uitgebreid onze baden bekeken op onze site. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat u liever eerst de producten in onze showroom wilt komen bekijken. Zo kunt u zich nog een beter beeld vormen van hoe het er allemaal gaat uitzien. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Contactgegevens vindt u op deze site. We hopen u graag binnenkort te ontmoeten.