Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Rondo

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Rondo bad kopen: prachtige blikvanger in uw badkamer

Dit Rondo bad heeft een zeer apart design. Het ronde bad is een echt pronkstuk in uw badkamer. Het is een mooi rond bad waar u toch heel comfortabel in ligt. De ronde lijnen vormen een mooi geheel met de strakke lijnen aan de binnenkant. Dit bad is geschikt voor alle badkamers. Het past bij elke kleur van meubelen, vloer, muren en accessoires. Het is uitstekend te combineren met klassieke of moderne stijl of met een vleugje nostalgie. Met een Rondo bad toont u dat u met zorg uw badkamer heeft ingericht.

Kwaliteit, stijl en een eigen karakter

Een rond bad brengt altijd extra klasse in uw badkamer. Dit bad Rondo heeft een mooie symmetrische vorm en ligt heel comfortabel. Dankzij de armsteunen kunt u lekker onderuit liggen om heerlijk te genieten. De afmetingen zijn tegelijk ruim en compact. Zo kunt u dit bad ook in kleinere badkamers plaatsen. Het Rondo bad is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, dat duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk is. Dit bad straalt kwaliteit en klasse uit. Als u aan uw badkamer een eigen karakter wilt geven, is dit Rondo bad ideaal. Combineer het met uw wastafel, toilet en douchebak. Samen met aangepaste kranen en badkamermeubels maakt u van uw badkamer een klassevolle plek.

Service is belangrijk bij Mica-Sanitair.nl

Als u toe bent aan het kopen van een nieuw bad, dan is service belangrijk. Dat weten wij bij Mica-Sanitair.nl. Wij staan u graag bij met raad en daad. Wij zien erop toe dat alles vlot verloopt. De aankoop kunt u eenvoudig via internet doen, en zo ook de betaling: via uw bank, PayPal of Ideal. De levering is gratis vanaf 100 Euro en uw bestelling wordt aan huis geleverd op de dag dat u dit wenst. U krijg goede garanties op alle producten. Zo hoeft u zich jarenlang geen zorgen te maken over het goed functioneren van uw badkamer. Wij hebben ook alles in huis voor de installatie van uw badkamer: aansluitingen, radiatoren, kranen en ook leuke en stijlvolle accessoires. Maak van uw badkamer een gezellige ruimte. U zult er nog vele uren in doorbrengen.