Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Bonaire

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Bonaire ligbad kopen: ergonomie en stijl in één

Als u comfort belangrijk vindt, en daarbij ook nog voor klasse kiest, dan is het ligbad Bonaire voor u een uiterst geschikt bad. De ronde lijnen zijn enerzijds subtiel, en anderzijds zijn ze zeer functioneel. De vormen zijn ergonomisch en geven extra comfort als u in uw bad ligt te genieten. Samen met een paar accessoires zoals een hoofdkussentje en een badplank, zorgt dit ligbad Bonaire ervoor dat u uren lang kunt relaxen in uw badkamer.

Speel met kleur in uw badkamer

Bij dit ligbad Bonaire kunt u kiezen voor een witte uitvoering. Of u kiest voor een gekleurde versie. Er zijn pastelkleuren of felle kleuren verkrijgbaar: alle even mooi en stijlvol. Dankzij deze keuze kunt u uw badkamer volledig inrichten zoals u dat wilt. Wij hebben tinten die bij moderne badkamers passen, andere tinten gaan dan weer beter bij een landelijke of een industriële woning. Combineer uw bad Bonaire met uw handdoeken, vloerkleedjes en raamdecoratie. U kunt mooie contrasten creëren en allerlei kleuren op elkaar laten aansluiten. Kies daarbij nog eens stijlvolle kranen die bij dit Bonaire ligbad passen. Zo wordt uw badkamer mooi aangekleed. Het ligbad Bonaire is verkrijgbaar in de afmetingen 180 x 80 x 40. Dit is vrij ruim zodat u in dit bad lekker kunt relaxen.

Mica-Sanitair.nl: heel wat voordeel!

Het grote voordeel dat u bij ons heeft is dat u alles vindt voor de badkamer. Wij beperken ons niet tot bad, douche, toilet en wastafel. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook radiatoren, kranen en douchekoppen, spiegels, diverse hedendaagse badkamermeubels, verbindingsstukken en mooie accessoires in ons gamma. Als u voor meer dan 100 Euro aankoopt, wordt uw bestelling gratis geleverd. Betalen doet u makkelijk via uw bank, met Ideal of met Paypal. Zo hoeft u zich niet te verplaatsen om al uw aankopen te doen. Kijk rustig rond op onze website. U hoeft geen rekening te houden met openingstijden van winkels. Wij zijn er altijd voor u. Welke plannen u ook heeft met uw badkamer, wij staan garant voor kwaliteitsproducten en uitstekende service.