Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Filteren op

Kleur

Kleur

Serie

Serie

Lengte (cm)

Lengte (cm)

Breedte (cm)

Breedte (cm)

Materiaal

Materiaal

Ligbaden

Er zijn 103 producten.

Item 1-36 van 103 in totaal item(s)

Actieve filters

Ligbaden kopen van topkwaliteit | Mica Sanitair

In een ligbad kunt u heerlijk bijkomen na een lange vermoeiende dag. Als u een ruime badkamer heeft, dan is een ligbad een welkome aanvulling in uw badkamer. Het geeft uw badkamer een extra dimensie. Ligbaden zijn er in verschillende vormen en maten. De binnenkant van een ligbad kan variëren per type. Daarnaast zijn deze ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor iedere stijl of smaak een passend ligbad verkrijgbaar.

Verschillende soorten Xenz ligbaden

Bij Mica-Sanitair.nl vindt u een uitgebreid aanbod met diverse baden. De ligbaden van Xenz zijn verkrijgbaar in verschillende types. Dit houdt in dat de binnenkant bij elk type anders is vormgegeven. De manier van ontspannen kan voor iedereen verschillend zijn. Zo houdt de één van goede ondersteuning in een bad, terwijl de ander andere wensen heeft. Ieder type bad is ook weer verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals antraciet, bahama, cement, crème, ebony, klei, pergamon en wit. De afvoer van het ligbad kan variëren per type. De baden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De lengte begint bij 160 cm oplopend tot 190 cm. De breedte varieert van 61 cm tot 90 cm. De meeste baden zijn gemaakt van acryl, maar ze zijn er ook verkrijgbaar in polystyreen. Xenz baden zijn comfortabel, duurzaam en mooi om te zien. Met de aanschaf van een Xenz ligbad verzekert u zich van jarenlang badgenot.

Advies bij de aanschaf van een ligbad

Het vinden van het juiste bad kan een hele zoektocht zijn. U koopt een bad vaak voor een langere periode waardoor u hier graag het beste uit wilt halen. Meestal is het voor u wel duidelijk wat uw wensen zijn, maar soms is dat ook niet zo. In dat geval kunnen wij u een stukje expertise bieden om zo tot de beste keuze voor een ligbad te komen. Wij hebben een deskundig team dat al uw vragen kan beantwoorden en uw wensen kan verwezenlijken. U kunt ons telefonisch bereiken voor advies of antwoorden, maar u kunt ook een persoonlijke afspraak maken. U kunt dan in onze showroom zelf bekijken hoe onze ligbaden eruitzien. Naar gelang uw wensen kiest u het type bad wat u het meest aanspreekt.