Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Orona

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Orona bad kopen: Hoekig en rond tegelijkertijd

Dit Orona bad is een mooie combinatie tussen ronde lijnen en hoekige vormen. Het hoekbad heeft een mooie zeshoekige vorm, wat aan dit bad een unieke rijkelijke uitstraling geeft. Dankzij deze vorm creëert u in de hoek veel plaats waar u uw badproducten kwijt kunt, en daardoor bespaart u heel veel ruimte in uw badkamer. Met een Orona bad geeft u uw badkamer een prachtige look. Net dankzij het samenspel van ronde en hoekige vormen past dit bad in elke badkamer: klassiek, modern, industrieel of vintage.

Creëer uw eigen badkamerstijl

Het Orona bad is van hoogwaardig materiaal gemaakt dat warm aanvoelt en zeer makkelijk te onderhouden is. Het materiaal is slipvast zodat de kans op ongelukjes miniem wordt. Het bad ligt comfortabel dankzij de ronde vormen. Met dit bad Orona bepaalt u zelf hoe uw badkamer er zal uitzien. Het bad is namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Elke kleur op zich heeft een specifiek effect op uw badkamer. Gaat u voor uniforme kleuren over heel uw badkamer, of werkt u liever met opvallende contrasten? Het kan allemaal! Een bad heeft een grote invloed op de indruk die u krijgt als u een badkamer binnenkomt. Het is dan ook belangrijk om hét ideale bad te kiezen. Kijkt u ook eens naar ons gamma van douchebakken, toiletten en wastafels. En denk ook aan badkamermeubels, kranen, douchekoppen, radiatoren of accessoires. Wij hebben voor elke stijl een uitgebreid assortiment.

Bij Mica-Sanitair.nl zit u goed

Wij hebben een heel aantal troeven als het gaat om de inrichting van uw badkamer. Als u uw Orona bad hebt aangekocht, mag u uw bestelling nog wijzigen tot op het moment dat het bad naar u wordt toegestuurd. U krijgt de nodige garanties en betalen kan via Paypal, Ideal of eenvoudig via uw bank. Bestellingen vanaf 100 Euro worden gratis bij u geleverd. Wij bieden een uitstekende service als het gaat om het afleveren van de goederen: wij houden rekening met uw agenda en komen enkel wanneer het u past. Ons doel is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u zich volledig concentreren op het kiezen van uw bad of ander materiaal.