Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Borneo

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Borneo bad kopen: perfecte symmetrie voor meer klasse

Borneo baden zijn een toonbeeld van symmetrie. De afvoer en de overloop zitten in het midden van het bad. Daardoor is dit bad ideaal voor twee personen. De elegante ronde vormen van Borneo baden zorgen ervoor dat u heel comfortabel zit. Wat heel bijzonder is aan dit bad is dat het ook een zitgedeelte bevat. Dit schept nog meer mogelijkheden in het gebruik van dit stijlvolle bad. Dit is niet zomaar een alledaags hoekbad maar wel een bad voor mensen die eens wat anders willen. Heeft u een klassiek of modern interieur? Of houdt u eerder van vintage of industrieel? Dit bad oogt modern en fris en past in om het even welk interieur.

Xenz Borneo - een opvallend bad

Borneo baden zijn zeer apart. De vijfhoekige vorm creëert een groot ruimtegevoel in uw badkamer. Het bad is te verkrijgen in afmetingen 140 x 140 x 40cm en in diverse kleuren. Kiest u voor sprankelend wit, of houdt u eerder van pasteltinten? Of wilt u eerder een donker accent aanbrengen in uw badkamer en kiest u voor antraciet of ebony? Eén ding is zeker: dit bad is een echte eyecatcher in uw badkamer. Gaat u meer dan alleen uw bad vervangen? Kies dan ook uw wastafel, douchebak en toilet in dezelfde stijl. U vindt dit eveneens in onze webshop. Ook badkamermeubels, mooie kranen, radiatoren en diverse onderdelen kunt u bij ons vinden. Kijkt u rustig rond: onze webshop heeft geen sluitingsuren.

Mica-Sanitair.nl gaat voor service

Mica-Sanitair.nl staat bekend om zijn service. Tot onze diensten behoort onder andere: online aankoop en makkelijke betaling via bank of online betalingssystemen. Wij leveren gratis vanaf 100 Euro en wij komen enkel leveren op de dag dat u dit wenst. Daarnaast geven wij maximale garanties op al onze producten. Mica-Sanitair.nl werkt enkel met hoogwaardige producten, wij zijn niet tevreden met minder. Enkel dan zijn wij zeker dat onze klanten tevreden zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de Borneo baden van een uitstekende kwaliteit, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Wij willen dat uw bad of volledige badkamer heel lang meegaat.