Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Principe

Er zijn 21 producten.

Item 1-21 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Principe bad kopen: afgeronde hoeken voor een prachtige opstelling

Met dit Xenz Principe bad creëert u een unieke opstelling in uw badkamer. De afgeronde hoeken geven het bad extra cachet. Het straalt luxe uit en geeft uw badkamer een grote meerwaarde. Het Xenz Principe bad kan als tweepersoons bad gebruikt worden omdat de afvoer en overloop in het midden van het bad gemonteerd zijn. Dit geeft aan het bad extra mogelijkheden. Mooie elegante lijnen, afgeronde hoeken en comfort is wat dit bad u biedt. Het gaat uitstekend in elke stijl van woning door zijn tijdloze look. Dit is een bad voor mensen met klasse.

 Kies het bad op maat van uw badkamer

Het Xenz Principe bad is verkrijgbaar in afmetingen van 180m x 80cm. U kunt kiezen tussen het basis bad, wat symmetrisch is, of u kiest voor een linkse of een rechtse uitlijning. Zo kiest u het bad dat precies in de ruimte van uw badkamer past. Kijkt u ook eens naar de vele mogelijkheden van kleuren. U hoeft zich niet te houden aan een kraakhelder wit bad. Er zijn heel wat tinten te verkrijgen: zachte discrete kleuren of opvallende donkere kleuren. Aan u de keuze. Dankzij dit kleurenpalet kiest u het bad dat aansluit bij uw accessoires, badkamermeubels, badlinnen en raamdecoratie bijvoorbeeld. Uw bad wordt een onderdeel van de binnenhuisinrichting van uw badkamer.

Mica-Sanitair.nl voor uw volledige badkamer

Eén van de voornaamste redenen waarom u bij ons uw bad aankoopt is dat u ook heel wat andere zaken vindt op onze webshop: buitenbad, wastafel of douchebak, kranen en accessoires bijvoorbeeld. Heeft u radiatoren nodig? Ook deze zijn bij ons te verkrijgen. Uw bestelling wordt vanaf 100 Euro gratis geleverd, en op de datum dat u het zelf kiest. U krijgt nog even bedenktijd, zelfs nadat uw bestelling is geplaatst. Zolang uw bad nog niet in opgestuurd naar u, kunt u uw bestelling nog altijd wijzigen. U krijgt de nodige garanties en betaalt zoals u dit wenst: via uw bank of via online betaalmiddelen zoals Paypal of Ideal. Wij zorgen ook voor de nodige garanties. Als u zich toelegt op hoe uw toekomstige badkamer er zal uitzien, dan zorgen wij voor de praktische kant. Service staat immers hoog in ons vaandel.