Categorieën

Categorieën

Special Products

Special Products

Xenz Upfall Shower...
Normale prijs € 5.257,45 -5% Prijs € 4.994,58
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.438,95 Prijs € 4.494,99

Kanaga

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Xenz Kanaga bad kopen: puur relaxen met een Kanaga bad

Dit Kanaga bad heeft ergonomische vormen waardoor u heel relax in het bad kunt genieten. De armsteunen in het bad zorgen voor extra comfort. De vormen van het Kanaga bad zijn rond en sierlijk zodat u zich meteen thuis voelt in dit bad. De afvoer zit in het midden en het bad is ruim genoeg voor twee personen. Het is een bad dat luxe uitstraalt en waar u nog heel lang zult van genieten.

Welke uitvoering past bij uw huis?

Dit mooie ligbad Kanaga heeft de afmetingen 190cm x 90cm x 50cm en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kunt u voor de klassieke kleuren Wit, Cement of Bahama kiezen. Deze zijn prachtig in een landelijke of traditionele woning. Of gaat u eerder voor eigentijdse kleuren zoals Ebony en Klei? Hiermee kunt u uw moderne badkamer vormgeven. Welke kleur u ook kiest voor uw Kanaga bad, u kiest voor een prachtig bad. U past uw bad mooi in in uw badkamer en combineert het met bijhorende wastafel, toilet, douchebak, kranen en doucheknop. Want ook dat hebben wij in ons assortiment. Ook accessoires en badkamermeubels vindt u bij ons. Zo kunt u al deze elementen makkelijk op elkaar afstemmen. Kijkt u maar eens rustig rond in onze webshop.

Mica-Sanitair.nl gaat voor klasse en kwaliteit

Klasse en kwaliteit zijn normen waaraan wij ons houden. Samen met onze uitstekende service zijn dit onze belangrijke troeven. U kiest en bestelt uw bad, maar u bent op dat moment nog niet helemaal gebonden aan u keuze. Ook al wenst u na uw bestelling toch nog te veranderen, dan kan dit nog bij ons. Zolang uw bad nog niet is verzonden, kunnen wij uw bestelling nog wijzigen. Wij leveren het op de afgesproken tijd en uur. Leveringen vanaf 100 Euro zijn gratis. Betalen doet u eenvoudig via uw bank, met Paypal of Ideal. Onder het woord 'service' rekenen wij ook ons uitgebreid gamma. Wij hebben echt alles voor de badkamer. Zo hoeft u niet in verschillende shops te zoeken om uw ideale badkamer samen te stellen. Doe inspiratie op en kies online hoe uw nieuwe badkamer er zal uitzien.