Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Filteren op

Kleur

Kleur

Serie

Serie

Lengte (cm)

Lengte (cm)

Breedte (cm)

Breedte (cm)

Materiaal

Materiaal

Duobaden

Er zijn 241 producten.

Item 1-36 van 241 in totaal item(s)

Actieve filters

Duobaden van Xenz kopen | Mica Sanitair

Een duobad is, zoals het woord zelf al zegt, een bad geschikt voor twee personen. Het is een compact en strak bad, waar u lekker in kunt ontspannen. Een duobad lijkt qua uiterlijk veel op een normaal ligbad. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Door enkele handige aanpassingen is een duobad comfortabeler dan een standaard bad. Hierdoor kunt u heerlijk samen genieten van uw moment in bad. Een duobad neemt tegenwoordig niet veel meer ruimte in dan een normaal bad. Duobaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van klein tot groot. Dit maakt het mogelijk dat u ook in een kleine badkamer prima een duobad kunt plaatsen. Verder geeft een modern duobad de badkamer een mooie en strakke uitstraling.

Duobaden van de beste kwaliteit

Xenz heeft een ruim assortiment in duobaden. De duobaden van Xenz zijn strak en zien er prachtig uit, waardoor u zich nog meer kunt ontspannen. De duobaden zijn gemaakt van acryl, dit wordt ook wel kunststof genoemd. Doordat het bad van acryl is gemaakt, kan vuil zich moeilijk hechten aan dit oppervlak. De reden hiervan is dat acryl poriënvrij is. Het bad is hierdoor makkelijker schoon te houden. Verder voelt acryl warm aan en zodoende blijft het badwater ook langer warm. U kunt dus langer genieten van een lekker warm bad. Daarnaast is acryl een slipvast materiaal waardoor de kans op uitglijden wordt verminderd. Bij duobaden zit de afvoer meestal in het midden. De duobaden van Xenz zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kunt u een kleurtint kiezen die bij het interieur van uw badkamer past. Daarnaast zijn de duobaden in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor deze in vrijwel iedere ruimte te plaatsen is. De maten variëren tussen een lengte van 170 cm oplopend tot 200 cm en een breedte van 75 cm oplopend tot 120 cm. De hoogte kan ook variëren, maar de meest voorkomende hoogte is 50 cm.

Advies bij de aanschaf van een duobad

Als u een duobad wilt aanschaffen dan wilt u dat graag direct goed doen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij willen u daarom heel graag helpen bij de aanschaf van een duobad. Wilt u advies of heeft u vragen over één van onze duobaden? Neem dan contact met ons op. U heeft ook de mogelijkheid om de producten in onze showroom te komen bekijken.