Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Buitenspa

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Xenz buitenspa kopen | Mica-Sanitair.nl

Wie droomt er nou niet van een prachtige buitenspa? Heerlijk buiten genieten van een relaxt warm bad. Even helemaal tot rust komen na een drukke en intensieve dag. Met familie of vrienden ontspannen in een welverdiend warm bad. Rust en ontspanning in uw eigen achtertuin in één van de mooie wellness buitenspa’s van Xenz. De spa kan geplaatst worden op bijna elke locatie, de spa’s kunnen worden ingebouwd in uw terras en kunnen natuurlijk ook naast uw huis of ergens in de tuin geplaatst worden. Er zijn steeds meer mensen die graag een eigen plek buitenshuis willen creëren om het dagelijkse leven te veraangenamen. En dat kán, bij ons vindt u uw eigen wellness buitenspa. Buitenspa’s zijn er in verschillende afmetingen, met verschillende functies. Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij Mica-Sanitair.nl.

Diverse buitenspa’s van topkwaliteit

De Xenz buitenspa’s van Mica-sanitair.nl zijn mooie compacte buitenspa’s met een modern en strak uiterlijk. Het interieur is goed ontworpen en hebben een fantastisch zitcomfort. De buitenspa’s zijn uitgerust met allerlei hoogwaardige functies die een premium buitenspa kan bieden. Zo zijn de outdoor spa’s voorzien van hydro-jets, die zorgen voor een uiterst ontspannen massage. Eveneens zijn de buitenspa’s voorzien van kleurrijke sfeerverlichting, die aan te passen is naar elke gewenste kleur. De wellness buitenspa’s zijn voorzien van twee of vier zitplaatsen. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar die een aanvulling kunnen zijn voor uw buitenspa. Denk bijvoorbeeld aan: automatisch vul- en leegloopsysteem, opstapje, handbeugel, handdoekhouder, spa coverlift, wifi module en een waterproof geluidssysteem. In overleg is er veel mogelijk en zo kunt u eenvoudig een buitenspa naar wens bestellen.   

Luxe baden tegen scherpe prijzen

Een wellness buitenspa aanschaffen is een grote aankoop, die u niet zomaar doet. Daar wilt u wel de nodige informatie over hebben. Bijvoorbeeld wat het best bij u past en wat de mogelijkheden zijn. Bij Mica-Sanitair.nl kunnen wij u hierover deskundig adviseren, zodat u weet wat u koopt en daar geen spijt van krijgt. Belt u gerust en vrijblijvend voor een afspraak. Wij maken graag tijd voor u vrij om samen uw wensen door te nemen. Naast buitenspa’s vindt u in ons assortiment ook luxe baden voor in de badkamer. Hierbij kunt u denken aan vrijstaande baden en ligbaden, maar ook diverse whirlpoolsystemen. We hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze showroom!