Categorieën

Categorieën

Best Sellers

Best Sellers

Gratis Xenz douchebakafvoer...
Prijs € 0,00
Gratis Xenz douchebakpoten set
Prijs € 0,00
Xenz Antislip Coating ca....
Normale prijs € 119,79 Prijs € 99,00

Special Products

Special Products

Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz Style Instapbad met...
Normale prijs € 5.765,29 Prijs € 4.821,33
Xenz RVS 316 serie 4-gats...
Normale prijs € 5.450,09 Prijs € 4.674,14

Waskommen

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Waskommen online kopen | Mica Sanitair

Waskommen zijn vandaag de dag helemaal trendy. Ze worden doorgaans gecombineerd met een wastafelblad. Als zo´n elegante waskom op een mooi, strak wastafelblad wordt gemonteerd, ontstaat er een prachtig en persoonlijk element in uw badkamer. Waskommen zijn handiger dan wastafels, omdat u zelf uw hoogte kunt bepalen. Dit verhoogt het gebruiksgemak in uw badkamer. Verder is het installeren van een wasbak relatief eenvoudig. Dit is een hele goede manier om aan uw badkamer uw eigen unieke en persoonlijke ´touch´ te geven. Bij Mica Sanitair vindt u diverse waskommen in verschillende stijlen. U kunt een waskom eenvoudig bij ons online bestellen en dat tegen de scherpste prijzen.

Topkwaliteit waskommen in diverse vormen 

De waskommen van het merk Xenz die we bij Mica Sanitair in het assortiment hebben zijn duurzaam, eenvoudig in onderhoud en krasbestendig. Zodoende kunt u heel lang plezier hebben van uw waskom. De waskommen zijn er in verschillende vormen, zodat u verschillende interieurstijlen kunt creëren. Zo zijn er ronde, vierkante en ovale vormen verkrijgbaar. Met elke vorm afzonderlijk kunt u tot een persoonlijke voorkeur komen qua stijl. Of dat nu landelijk, klassiek of strak en modern is, of een combinatie hiervan, alles is mogelijk, precies naar wat uw wensen zijn. De kleur van de Xenz waskommen is wit en de waskommen bevatten geen kraangaten.

Snelle levering en een uitstekende service

Een waskom aanschaffen doet u meestal heel zorgvuldig. Vaak zoekt u daarbij tegelijkertijd ook een wastafelblad. U wilt graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn en misschien wilt u ook wel advies of wat handige tips. Bij Mica Sanitair kunnen we ons dat heel goed voorstellen. Wij vinden het dan ook erg prettig dat wij u kunnen helpen om tot de beste oplossing te komen. Dat wij samen met u uw wens kunnen waarmaken of u een creatie kunnen voorleggen. Maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerd en deskundig personeel. Daarom bent u bij ons in goede handen. Wij hopen binnenkort graag iets van u te horen.